Hvem står bag Gekko-engelsk?
Læs her om forfatterne bag Gekko-engelsk til mellemtrinnet.

 
Edward Broadbridge
Edward Broadbridge er tidligere gymnasielærer og forfatter til en lang række udgivelser til engelsk i grundskolen, bl.a. systemet Wings, Focus on Black America og Hands-on Fantasy. Edward Broadbridge kommer oprindeligt fra England.

 
Hanna Broadbridge
Hanna Broadbridge er tidligere gymnasielærer og har en stærk tilknytning til Sydafrika. Hun deltog bl.a. ved det første frie valg efter Apartheids ophævelse. Hanna har skrevet alle tekster om Sydafrika i Culture


 
Chris Carter
Chris Carter er lærebogsforfatter på det populære engelsksystem Pit Stop. Chris har desuden udgivet forløb til Gekko udskoling. Chris har været lærer Danmark i en årrække, men underviser p.t. i engelsk på den Internationale Skole i Berlin. Chris er oprindeligt fra USA. Chris er forfatter til alle tekster om USA under Culture.

 
Sara Hajslund
Sara Hajslund er lærer på Frederik Barfods skole på Frederiksberg. Hun har erfaring fra undervisning på alle klassetrin, og har også erfaring fra 2 år i Madrid, hvor hun underviste både udskolingsbørn og voksne. Sara har lavet flere forløb til Gekko-engelsk til mellemtrinnet, bl.a. 18 High Street og Free time, Me Time!

 
Jætte Jørgensen
Jætte Jørgensen er lærer med mange års erfaring fra mellemtrin- og udskoling, senest fra en skole i Fredericia. Jætte er fast forfatter på PS Praktisk Sprog og har lavet flere forløb til Gekko til både mellemtrin og udskoling. Og så har hun udgivet det dansksystem, som bruges på Grønland.

 
Tim Kendon
Tim Kendon er lærer og lærebogsforfatter på det populære engelsksystem Pit Stop. Han kommer oprindeligt fra England, men bor nu i Sønderjylland. Tim har skrevet alle tekster om England i Culture.

 
Una Stewart
Una Stewart er amerikaner og har boet i Danmark i en årrække. Hun har afholdt et utal af kurser på skoler, hvor hun har sat gang i elevernes kreative evner inden for sang og drama på engelsk, hun lavede i mange år opgavesiderne til bladet Sproglæreren og så har hun skrevet bøger til serien Wings FreeStyle.

 
Vil du være forfatter?
Har du en idé til et forløb eller nogle tekster i Library?

Er du god til at skrive på engelsk?

Så send dit forslag til redaktør for Gekko-engelsk mellemtrin, Sara Barbou des Places - [email protected]


 
Har du kritik?
Er der dele af Gekko-engelsk mellemtrin, som du synes fungerer rigtigt godt - eller som du slet ikke synes fungerer? Send gerne seriøs kritik til redaktør for Gekko-engelsk mellemtrin, Sara Barbou des Places - [email protected]

Oplys navn, skole, og hvilke klassetrin du underviser på med Gekko-engelsk. Hvis der er noget, du synes, vi bør ændre, er det vigtigt, at du begrunder årsagen til din kritik.